Quote jezelf

BALANS DENKEN EN VOELEN

Mijn focus is om deelnemers en cliënten in trainingen en 1 op 1 sessies te helpen om denken en voelen weer in balans te brengen…. Zodat je beter kunt bepalen wat je moet doen. Waardoor je gezonder, gelukkiger en productiever kunt zijn. Zowel in je werk als in het algemeen.

Ik werk op het gebied van lichaamsgerichte persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik weet uit eigen ervaring dat je soms met je hoofd al prima door hebt waarom je doet wat je doet … Maar waarom kun je het dan niet veranderen??? Mijn eigen Rebalancingsessies lieten mij leren op een diepere laag, waardoor er wel die gewenste verandering plaatsvond. Ik voelde wat er moest veranderen, naast dat ik het begreep! Je lijf in combinatie met je ratio is een super krachtig instrument.

HET BESTE UIT MENSEN IN ORGANISATIES HALEN

Ooit koos ik voor de studie bedrijfskunde omdat ik graag wilde werken met mensen in organisaties. Om het beste uit die combinatie te halen. Na een carrière in HR (bij Heineken) en Opleidingen (bij de Baak) en het volgen van een beroepsopleiding Rebalancing, ben ik in 2015 mijn eigen praktijk gestart. Om nòg beter die oude ambitie waar te maken: het beste uit mensen in organisaties te halen.

persoonlijke ontwikkeling

PRIVÉ

Wanneer ik niet werk, verzorg ik mijn eigen balans door te genieten van het leven met mijn twee kinderen. Ik hou van lezen, films kijken, lekker eten, sauna, buiten zijn en als het kan: reizen!

Wil je meer over mij weten? Hieronder vind je wat anderen over mij zeggen. Op LinkedIn vind je mijn zakelijk profiel. Ik kijk er naar uit om een keer persoonlijk kennis te maken.

Ik ben: klantgericht, flexibel, resultaatgericht, praktisch ingesteld, enthousiast, betrouwbaar, betrokken.

Ik heb: goede contactuele eigenschappen, (organisatie)sensitiviteit en een positieve instelling.

Ik kan: mensen begeleiden in hun (persoonlijke/professionele) ontwikkeling, organiseren, verbinden/matchen (van mensen en vragen), verantwoordelijkheid nemen en dragen.

Ik hou van: contact met mensen, afwisseling, leren en blijven ontwikkelen.

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb een heerlijke massage van Irina gehad op de stoel. Ze is professioneel, rustig, duidelijk en liefdevol!

– Rebecca Ooijman-van Dorsten, logopedist

Ik heb meerdere malen met Irina samengewerkt. Irina is coöperatief, denkt met je mee en luistert goed. Ze heeft een eigen mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Ze geeft goede feedback en kiest daarbij woorden die niets aan duidelijkheid overlaten, maar volop respect uitdrukken.

Ze is ervaren en weet snel wat er binnen organisaties speelt. Op een subtiele wijze weet ze gesprekken op een juiste wijze te sturen.

– Jan Boekestijn, Kiem organisatieadvies

Irina is liefdevol, helder, resultaatgericht en een super netwerker. Ze is gedegen/vakvrouw/ solide/ professioneel. Ze is er! Haar woord is haar woord, en ze is 100% te vertrouwen als ze een klus aanneemt, dan gebeurt het ook.

– Hasti van Vliet, oud collega, programmamanager

I have experienced working with Irina as a Rebalancer for over three years. She brings a playful and deep presence to exploring through touch and enquiry and I trust her hands, her instinct and her curiosity. Irina has helped me explore some challenging life issues through my body and I only wish we lived closer as she would be my chosen Rebalancer.

– David Franks, Trainer/consultant Body Rebalancer Berlin

Door verder de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

De cookie instellingen van deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste browse-ervaring mogelijk te maken.

Sluiten