Happy 2020!

Het begin van een nieuw jaar. Ik wens je een heel mooi, gezond, liefdevol en energiek 2020!

Voor mij een jaar met volop mooie projecten in het verschiet. Een jaar van overvloed. Maar daarom ook met extra aandacht voor de balans… Want zoveel leuke werkaanvragen, maakt ook dat de uitdaging van keuzes maken zich weer laat zien. Hoe leuk mijn werk ook is, het is soms ook grenzeloos.. dus adem in, adem uit… genoeg tijd voor mijn kids, een boswandeling met vrienden de sportschool is essentieel. Oja, ik doe niet aan goede voornemens op 1 januari, maar heb wel als goed begin van dit nieuwe jaar de zonvakantie alvast geboekt 🙂

Je bent zeer welkom in mijn praktijk voor coachsessies of rebalancing. Vanaf 1 januari is dit nog 1 dag per week (en dat kan nog steeds een avond of zelfs in het weekend zijn). Daarnaast heb ik een geweldige nieuwe maatschappelijke opdracht waar ik de rest van mijn werktijd mee ga vullen: met mensen, energie en gedragsverandering als nieuwe uitdaging.

Tot slot: de afgelopen jaren heb ik de prijzen van de sessies niet verhoogd. Maar de toename in kosten is inmiddels dusdanig dat ik er nu niet aan ontkom. Zie onder coaching en stoelmassage op de website de nieuwe tarieven.

Wie weet tot binnenkort?

Back2work!

Back2work!

En? Ben jij al weer opgestart na je zomervakantie? Of geniet je nog van je welverdiende rustperiode?

Waar de één vol goede moed, gevuld met nieuwe inspiratie weer opstart, gaat de ander met frisse tegenzin aan het werk. En is dat laatste dan omdat de vakantie zo fijn was? Of omdat je eigenlijk niet op de juiste (werk)plek zit… Tot welke groep behoor jij?

Sinds ik als zelfstandige werk, loopt mijn werk- en vrije tijd vrijwel vloeiend in elkaar over. Bij mijn vakantiehuisje in Frankrijk werkte ik met veel plezier wat e-mails weg. En eenmaal thuis weer opgestart, nam ik geregeld de tijd om de kinderen mee uit te nemen (wanneer klanten op vakantie zijn, heb ik zomaar extra tijd voor mijn gezin). Het werk wat ik doe, daar hou ik van. En dan is opstarten geen probleem, sterker nog: ik was niet eens echt helemaal gestopt! Wat ik wel gedaan heb, is genoeg rusttijd inplannen. Omdat uit onderzoek rond Vitaliteit en balans wel blijkt dat DAT essentieel is om duurzaam gezond te kunnen werken.

De relatieve rust van de zomermaanden, gaf me trouwens ook ruimte voor oriëntatie op nieuwe dingen. En een aantal nieuwe lijntjes zijn uitgezet. Zo wordt er achter de schermen gewerkt aan een nieuw product rondom burn-out herstel. En ligt er een mini-massageworkshop klaar om uitgerold te worden. En borrelt er al iets rondom bezield werken.. Want als jij nu echt doet, wat jij het liefst zou doen… Dan is die overgang van vakantie naar werk of andersom echt geen issue, kan ik je uit ervaring vertellen. En dan wens ik jou ook toe!

Werkze voor nu! En als ik je in een sessie kan ondersteunen om eens te onderzoeken wat er mist of schuurt in jouw overgang, dan weet je me te vinden: 06-20545544. Groet Irina

P.s. Sinds deze zomervakantie kun je voor jouw sessie in Home of Zen Arnhem, maar ook in een nieuwe praktijkruimte in centrum Zutphen terecht!

Zomertijd!

Wat vliegt de tijd. Alweer een half jaar om en nu is het tijd voor een lekker, lange zomer(-vakantie). Na een korte gezinsvakantie, heb ik vooral veel zin om lekker door te werken in juli en augustus. Je bent dus welkom voor een sessie. Enige kanttekening is dat binnen Home of Zen een zomerrooster wordt gehanteerd. Dat betekent dat ze minder open zijn dan anders en we daar dus in de planning rekening mee moeten houden. Wanneer je flexibel bent qua locatie, kun je overigens ook terecht bij een tijdelijke locatie in Zutphen (vlak bij het station, slechts 21 minuten van station Arnhem CS). Wie weet een leuke combi met een dagje uit in deze prachtige Hanzestad of een heerlijke wandeling langs de IJssel.

Verder staat er eind van de vakantieperiode nog een Aanraken met Aandacht-dag gepland. Tijdens deze kennismakingsworkshop Rebalancing leer je in een klein groepje (4-8 personen) een aantal massagetechnieken voor de rug en de nek. En tegelijk maak je kennis met een aantal uitgangspunten van de Rebalancing. Gun je jezelf een ontspannen en leerzame dag, meldt je dan aan voor deze workshop op zaterdag 19 augustus van 9.30 tot 17 uur in Home of Zen, Arnhem. Klik hier.

De werkzaamheden van Met Volle Kracht Vooruit (bedrijfstrainingen) hebben door omstandigheden even op een laag pitje gestaan. Echter deze zomer staat de lancering van een nieuw product in samenwerking met een nieuwe samenwerkingspartner op de planning! Dus hou Facebook, LinkedIn en mijn website in de gaten voor het laatste nieuws.

Tot slot: al een aantal maanden heb ik het met verschillende van jullie over de workshop Kindermassage gehad. Misschien toch maar eens concreet werk van maken. Wil jij jouw kind (tussen de 4 en 14 jaar?) graag op een eenvoudige, speelse, en zeer effectieve manier masseren en eventueel ook laten masseren? Dan is deze korte inspiratieworkshop wat voor jou. Ik geef je wat achtergrondinformatie over wat kindermassage kan doen EN je gaat met een handvol simpele technieken naar huis.
Heb je interesse, stuur me dan een bericht. Dan stuur ik je meer informatie en een datum.

Mooie zomer gewenst alvast! En mocht je niet op vakantie gaan, ben je welkom voor een sessie! Gaan we samen op avontuur 😊

Liefs Irina

Valentijnsdeal

Valentijnsdeal

Wie verras jij met deze Rebalancing Valentijnsdeal?

Of ben jij dit jaar je eigen Valentijn?

Boek nu een sessie met 15 euro korting.

Bel: 06-20545544 of mail: Irina@ssense-ontwikkeling.nl voor een afspraak op 14 februari.

 

Tot dan!

Reflectie 2016

Oudjaarsdag… nog een druk dagje. Snel wat laatste inkopen doen voor de gezelligheid vanavond en morgen. Maar wil je het jaar graag wat meer bewust afsluiten, maak dan wat tijd vrij voor deze prachtige (engelstalige) reflectie van Zdravko Cvijetic:
 
Alvast een paar vragen:
#als je het afgelopen jaar in 1 zin zou omschrijven, wat zou die zijn?
#als er 1 gebeurtenis het afgelopen jaar (klein of groot) zou zijn waar je het over 5 jaar nog over zou hebben, wat zou dat zijn?
#welk behaald resultaat ben je het meest trots op en belangrijker: waarom? 
#Wat waren je belangrijkste lessen van 2016? En hoe ben je er door gegroeid?
#Welke persoon was afgelopen jaar het meest belangrijk voor je, waar je altijd bij terecht kon?
#Wat of wie ben je het meest dankbaar voor?
 
Prachtige vragen, quotes en inspiratie om de oogst van afgelopen jaar te overzien. Enjoy!
 
Ik wens iedereen een gezellige jaarwisseling, en alvast een gezond, energiek en inspiratievol 2017!
 
Tot in het nieuwe jaar…
Irina
 
 
 

Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december

So this is Xmas
And what have you done
Another year over
And a new one just began

Lieve allen,

Ken je dat? Ik loop al een paar dagen met steeds dezelfde regels uit een lied in m’n hoofd. ‘Another year over… a new one just began’. Het jaar loopt ten einde, de feestdagen komen er aan. Een periode die bijna vanzelf uitnodigt om terug te kijken.
Dankbaar kijk ik terug op mijn eerste jaar S’Sense. De prachtige ruimte in Stikkerbuilding. De mooie sessies die ik daar met jullie mocht beleven. De intense trainingen van Met Volle Kracht Vooruit met mijn maatje Emile. En begin december de verhuizing van mijn praktijk naar Home of Zen op de Velperweg. Zoveel gedaan, op alle vlakken gegroeid, en zo genoten. En veel zin om weer verder te gaan!
Ik vertel je graag in deze nieuwsbrief hieronder meer over waar ik mee bezig ben, wat er in de planning zit. Kijk vooral even naar mijn kerstcadeau. Daar heb ik jou namelijk bij nodig.

Ik hoop je binnenkort weer eens te spreken. Ik ben benieuwd: hoe was jouw jaar? Hoe kijk jij terug?
Voor nu alvast heerlijke feestdagen,
met ’the near and the dear ones’, ‘I hope you have fun’.
Liefs Irina

 

Nieuwe ruimte:

Per 1 december is de praktijk verhuisd naar Home of Zen op de Velperweg nummer 95. De eerste sessies zijn goed verlopen. De reacties van diegenen die de afgelopen weken geweest zijn, zijn positief. Zowel over het pand als de ruimtes. Als jij benieuwd bent, klik hier voor een impressie. Je mag natuurlijk ook altijd langskomen om zelf te komen ervaren.

Workshop Rebalancing donderdag 29 december:

Tussen kerst en Oud&Nieuw geef ik een massagetraining in Home of Zen namens de Rebalancing School. Als je zin hebt om mee te doen, meld je dan nu hier aan. Er is nog 1 plek vrij!
In deze ervaringsgerichte workshop gaan we met focus op rug- en nekgebied aan de slag. Wat heb jij nodig om wat meer los te laten? Hoe creëer je ruggensteun? En hoe breng je weer meer flexibiliteit in de nek en het rug gebied?
Tijdens deze workshop maak je kennis met de basiselementen uit Rebalancing lichaamswerk.  In een kleine groep ontdek je hoe het is om met volle aandacht aan te raken en aangeraakt te worden. Je leert een aantal Rebalancing uitgangspunten en technieken die je daarna kunt toepassen bij jezelf en anderen. Ervaring met massage of Rebalancing is niet nodig.

Vraag aan jou:

In deze tijd is het belangrijk om goed online gevonden te worden. Zeker na het artikel over Rebalancing in de Happinez komen de meeste nieuwe aanmeldingen via mijn site. Maar om met S’Sense makkelijk gevonden te worden in Google is nog een uitdaging. Wat volgens de wijze technici van Google kan helpen, is een aantal Google reviews. Heb jij een Google account en zou je mij een plezier willen doen? Zou je dan een recensie willen schrijven over je ervaring? Het hoeft geen lang verhaal te zijn. Alleen een sterren-score helpt al. Een paar regels toelichting is natuurlijk fijn. Heb je geen google account, maar wil je me wel aan een review helpen? Dan kan dat ook op Facebook of op Linkedin. Dank alvast!

Kerstcadeau:

Traditioneel is ook de tijd aangebroken voor de kerstkaarten en kerstpresentjes. Ik heb besloten om daar dit jaar niet aan mee te doen. Ik bedacht me dat ik wel graag ‘iets’ wil doen. Naar aanleiding van het artikel in de Happinez heb ik contact gehad met iemand die heel graag een sessie zou willen, maar het niet kan betalen. Zo kwam ik op het idee om als kerstcadeau aan 3 mensen een Rebalancingsessie weg te geven. Ken jij iemand waarvan jij weet dat die een sessie goed kan gebruiken, maar waar de financiën lastig zijn, stuur me dan een mail met jouw nominatie en waarom hij/zij een sessie verdient. Je mag natuurlijk ook jezelf nomineren. Kerstavond laat ik dan een objectief iemand een drietal winnaars kiezen en neem ik contact met diegene op.  Doe jij mee?

 

Nieuwe locatie

Nieuwe locatie

Begin december is de praktijk van S’Sense verhuisd naar Home of Zen in Arnhem. Een sfeervolle locatie in een prachtig oud pand aan de Velperweg. Home of Zen is goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer en heeft voldoende parkeerruimte rond het pand. De eerste sessies hebben inmiddels plaatsgevonden en de reacties zijn positief. Kom je ook een keer kijken?

S’Sense @ Home of Zen

Velperweg 95

6824 HH Arnhem

Een Rebalancing sessie met mij…

Een Rebalancing sessie met mij…

Het blijft een hele zoektocht.. hoe ik jou duidelijk kan maken, wat ik je kan brengen. Wat is nu precies Rebalancing? En misschien nog wel belangrijker: waarom een sessie bij mij. Heel dapper ben ik vanmorgen weer aan een stukje begonnen. Een heel uitgebreide definitie van een collega Rebalancer gevonden. Daar een eigen draai aan gegeven. Er een mooie foto bij gekozen. Klaar?

Toch nog even voorgelegd aan twee bijzondere vrouwen. Vriendinnen die ook als klant bij mij zijn geweest voor een Rebalancing sessie. Hun conclusie: het stukje is in basis goed. Maar er mist toch iets. En ik weet het: het mist “mij”. Het is te veel hoofd. En het mist de bezieling: het hart. En dan klopt het dus niet met wat ik je eigenlijk wil vertellen. Ik app met H. over een aangepaste versie. Dan stuur ik haar een foto van een bloem in de knop. Zo voelt het. Mijn eigen verhaal is bijna klaar om open te gaan, tot bloei te komen. Maar dat hoeft niet overhaast te worden. Dat gaat in een eigen tempo. Wat ik kan voelen, is dat de bloeiende bloem van een tweede foto, die ik haar stuur, er aan zit te komen.

Ook al is die nog niet zichtbaar, ik voel deze al wel… duidelijk in potentie aanwezig.

H. stuurt me een lief en bemoedigend berichtje, plus nog wat schrijf- en marketingtips. En terwijl ik naar onze mailwisseling zit te kijken.. en de twee foto’s van de bloemen zie…PLOP gaat de bloem open. En weet ik dat ik dit blog kan gaan typen. Want DIT is wie ik ben en DIT is wat ik doe. Ik leef, leer, onderzoek. Voor mezelf, maar als je wil, ook met jou. Zonder oordeel, met een open hart en liefdevolle aanwezigheid bij jouw vraag en jouw proces. Omdat ik weet en er ten diepste op vertrouw dat als jij bij mij komt voor een sessie, ik jou iets kan bieden in het prachtige proces van knop tot bloei. Ik ben benieuwd naar welke bloem er binnenin jou verstopt zit. En wat er voor nodig is om die te laten bloeien. Ik ben ook geduldig, om het groeiproces zijn eigen tijd te gunnen. Mijn intuïtie vertelt me wat er moet gebeuren, mijn handen ondersteunen het proces waar nodig. Jíj mag gaan onderzoeken, ík ben je helpende hand. Alles wat ik tot nu toe geleerd heb, draagt bij aan wie ik ben als jouw coach: bedrijfskundig, coachend, commercieel, Rebalancing. Hoofd en hart en handen komen bij elkaar in mijn sessies.

Dus nu heb je een idee. Maar misschien ook wel helemaal niet? En dat klopt: Rebalancing is eigenlijk niet in tekst te vatten. Want dat doet te kort aan de bijzondere diepte van het vak. Maar als bovenstaande je nieuwsgierig maakt, bel me dan. Maken we een afspraak en kom je het gewoon een keer ervaren. Afgelopen zaterdag (15-10) bestond mijn praktijk een jaar. En wie jarig is trakteert. Dus ontvang je nu 15 euro korting op een Rebalancing sessie, als je nog deze maand (dus voor 1 november) reserveert.

Wie weet tot snel 🙂

Liefdevolle groet,

Irina

P.s. Voor wie nog nieuwsgierig is naar mijn eerste opzet van vanmorgen: die zal ik hier onder posten 🙂

 

 

 

S’Sense is jarig en trakteert!

S’Sense is jarig en trakteert!

Al weer een jaar geleden, 15-10-’15, schreef ik S’Sense in bij de Kamer van Koophandel. S’Sense is dus jarig!

Terugkijkend een jaar waarin al heel wat mensen voor een Rebalancing- of coachingssessie naar de praktijk in Arnhem kwamen. En ik daarnaast een groot aantal mensen mocht helpen ontspannen op de stoelmassagestoel. Plus een aantal mooie trainingen rondom spanning/ontspanning, vitaliteit en reorganisaties mocht verzorgen. De praktijk begint lekker lopen en dus reden genoeg voor een feestje!

Daarom trakteer ik in de maand oktober op:

  • 15 euro korting op een Rabalancing- of coachingssessie in Arnhem;
  • een kleine verrassing bij elke stoelmassage.

Vier je dit feestje met me mee? Bel me voor een afspraak: 06-20545544.

Groetjes Irina

P.s. Meer informatie over Rebalancing, klik hier, informatie over stoelmassage: klik hier.

 

 

Met Volle Kracht Vooruit

Met Volle Kracht Vooruit

De schoolvakantie zit er op. De meesten zijn waarschijnlijk inmiddels weer opgestart na de zomer. De vakantie is voor de meeste mensen een periode van rust en ontspanning. Dé manier om op te laden. Maar wat nu als je de volgende keer niet zo erg toe zou zijn aan vakantie. Hoe zou het zijn als je de balans tussen spanning en ontspanning dusdanig kunt behouden, je door het jaar heen vitaal kunt leven en werken en je vakantie alleen maar bonus is?

Zo start de eerste nieuwsbrief van Met Volle Kracht Vooruit, de samenwerking tussen mij en mijn maatje Emile Buring. In onze sessies en workshops werken we met individuele medewerkers en/of teams aan het vergroten van bewustzijn op het gebied van persoonlijke vitaliteit en geven we ze handvatten hoe deze te verbeteren. We werken vanuit onze gezamenlijke rebalancing-achtergrond, aangevuld met onze ervaring als trainer/docent, in combinatie met onze bedrijfservaring aan een gezamenlijke missie om bewustzijn en vitaliteit in organisaties te vergroten.

De afgelopen periode hebben we samen met Joke van Eeghem van Divi Design gewerkt aan ons online visitekaartje. Vanaf nu zijn we ook online te vinden met ons aanbod en contactgegevens. Neem eens een kijkje op: www.metvollekrachtvooruit.nl. Ik hoor graag wat je er van vindt!

Komende week ga ik werken aan een extra portie persoonlijke vitaliteit door middel van een korte vakantie naar de zon. Zodat ik het komend najaar weer met een nieuwe lading energie de (gestaag toenemende) vraag naar training, stoelmassages en Rebalancingsessies kan beantwoorden. Heb jij behoefte om binnen jouw organisatie vitaliteit meer op de kaart te zetten of medewerkers te ondersteunen in persoonlijke groei? Dan ga ik na volgende week graag met je in gesprek! Bel je me voor een afspraak op 06-20545544?

 

Een vitale groet,

Irina Bosman

 

 

Door verder de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

De cookie instellingen van deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste browse-ervaring mogelijk te maken.

Sluiten